NU KAN DU FÅ MIG SÅ LÄTT

- håkan, får mej alltid att må bra
- finns en låt för varje humör jag är på, minst
- världens finaste
-sover med han varje natt (håkanhellströmkudde)
-han får mig att må så bra,  hur dåligt eller bra jag än mår
- hoppas verkliiigen att han släpper nån/nåra nya låtar och har konsert snart, för då kära läsare, DÅ ÄR JAG DÄR
 

SILHOUETTES


ÄNTLIGEN HEMMA

hade tappat bort mitt linsskydd till kameran efter mindre än en månad, och titta vad man hittar under den stora feta fåtöljen jag bärt ut! lägret var förresten riktigt kul, och jobbigt eftersom jag inte tränat handboll sen jag var på läger sist (sista juni), så skönt att komma igång igen!
 bild som emmy tog häromdagen:

KÄRLEK AV FORNI

och hon gör det igen!

DETAILS.


BILDER FRÅN DAGEN

 
  har ingen riktigt bra "före-bild", men såhär har det sett ut under dagen! fixar mer detaljer sen!
 efter all bäring idag är jag dyngtrött, plus att jag har läger hela veckan på förmiddagarna, ska bli jättekul att lära sig lite nytt och träna handboll med anant folk!
 vi får se hur mycket jag hinner uppdatera under veckan, men jag ska göra mitt bästa!
 
 

MORGONDAGENS PLANER

sitter inne i teverummet och myser med mamma, pappa, och massa tända ljus, spöregnade och åskade förut, så typisk svensk sommar, så trött! 
 imorgon, ska vi försöka bära ner ett skrivbord,gammal dator, ut med en fåtölj, byrå och säng, och upp med en dubbelsäng mellan två branta trappor, hårt arbete för ett nytt rum. kommer än så länge va lite halvfärdigt tills jag ska måla om i höst, men jag kan fixa lite före/medans/efter bilder om ni vill ?
ska försöka fixa en videoblogg med svaren på frågestunden snart också!
 

MA CHERÌE

kommer bli hyfsat dålig uppdatering idag med, eftersom min otroligt os-intresserade pappa har på olika grenar i os på iphonen, datorn OCH teven, haha. för mej blir det nog att dra på nån bra rulle eller lite himym, standard. tänkte egentligen vara hurtig och dra ut och springa, men jag har ju handbollsläger hela veckan, och ska göra om rummet, så jag vilar.
 inatt sov emmy och jag i tält, inte många timmars sömn direkt! men det var mysigt, och lite kvavt..
ha en grym lördag!

BÄSTA SOMMARDRYCKEN

fast safari fruits är nog snäppet bättre! men ändå, mellan tre och fem spänn för den här godingen! det här är sommar!

PARFYMTIPS

 första bilden från vänster:
beyonce heat rush, beyonce heat
andra bilden från vänster: massa småparfymer, escada rockin rio, CLEAN shower fresh, bruno banani- pure woman och dior. mina personliga favvisar!
 

NEW IN

oversize tshirt: ginatricot 99:-
concealer: hm 49.50 :-
ögonbrynspenna: hm 29,90:- typ
drdenim: carlings 399:-
 
 

BERGVIK

klev nyss innanför dörren från bergvik, fick med mej massa nödvändigt och fint hem, kan visa er lite senare! nu ska jag cykla ner till ica en snabbis, ha en bra fredag!

TJUGOSJÄTTE JULI

dagen har bestått av massa bad, sol, fika, skratt och foto, ska se om jag kan fixa bilderna från emmy imorn, så här sitter jag trött och solbränd och väntar på min calzone, typisk sommardag! ikväll ska jag emmy,emma och ebba bland annat spela lite badminton sådär på kvällskvisten, mysigt! har ni något planerat den underbart varma sommardag ?
 

TONÅRSTANKAR OM VIKT OCH UTSEENDE

alla vet vi nån, som pratar om hur ful och tjock, finnig, smal, lång, kort, eller "åh jag vill se ut som hon" och liknande  och så här är det, alla föds med olika kroppsbyggnad, och muskulatur (?) och gener. så vissa föds lite större, och vissa lite slankare.
 vissa föds med platta magar, små bröst, slanka ben och en liten midja, andra föds med mycket muskelbyggnad, större bröst, större höfter, rumpa, stora lår och lite valkar här och var. och så är det bara! det finns inte mycket att göra åt den man föddes till, träna och äta rätt, njuta och må bra, sen får vikten vara som den vill enligt mej, känner jag att jag är nöjd med mitt utseende för tillfället låter jag inga siffror dra ner mej.
 jag är inte den första beskrivda typen, mer liknande den andra, jag har mycket muskler, inga höfter, stor rumpa och stora lår. jag fick de generna med låren,rumpan och dubbelhakan, haha, då är det väl menat att jag ska se ut så? men visst, jag kan hårdträna, svälta mej själv, och plastikoperera mej, då kanske jag ser bättre ut, men mår så mycket sämre. jag är absoulut inte nöjd med varenda del av mej själv, verkligen inte, men det finns vissa partier jag faktist tycker om, bland annat mina ögon och smalben/vader, och vissa saker jag inte alls tycker om, mina lär, min mage och min näsa bland annat, men man får antingen lära sig leva med det, eller lära sig älska det.
 jag försöker så gott som det går, vara nöjd och glad, vad spelar det för roll om hundra år hur jag ser ut om jag är nöjd med vad jag åstadkommit.  jag vill inte att jag skulle vart så himla utseendefixad när jag var ung och glömde leva livet.
 nu säger jag inte att du ska skita i att träna/äta eller nåt, men anpassa det bra efter just din kropp!
glöm inte, du är unik, och vacker på ditt sätt, men ett leende och ett självförtroende hjälper så mycket!
sträck på dej, visa att du faktist är nöjd över dej själv, peka ut dom delar du gillar, och fokusera på dom istället för det du inte tycker om!
 kände för att skriva av mej lite!

TVÅ I FÄRG


SVARTVITT

jag och ella var ute och fotade lite igår, ny profilbild bland annat! kommer bli olika inlägg med bilder framöver! här är några svartvita!

TRE FRÅN KVÄLLEN

grym kväll, finaste vännerna, massa snack, massa bilder, musik, film, bra mat, allt var så bra! toppenkväll, och jag måste säga, mina vänner är verkligen dom bästa!
 

DAGENS PLANER

ska strax bege mej till centrum för att möta ella, fixa lite inför kvällen, sen fixa iordning oss och fixa allt! sen kommer samira och linn , ska käka, dansa , prata, fota, och ha det supermysigt! så uppdateringen idag kommer ligga på noll, men imorn lovar jag bilder! ha en fin tisdag!

JUST DÄRFÖR HATAR JAG KARLSTAD.

jag bor i karlstad, en stad i värmland, som förövrigt är väldigt fin, om man håller sig på rätt plats med rätt folkoch håller käft om privata saker.
 eftersom det är så litet, sprider sej rykten, av alla slag, sanna och falska, rykten är ändå rykten. många oskyldiga får skit för inget dom har gjort, idiotiska påhitt kommer ut och dumma som vissa är tror de på det. stackars alla människor som blir utsatta! och jag undrar vad fan det är som är så kul med att göra skvallerbloggar och "the typical" sidor om folk ni inte ens känner? uppmärksamhet kanske? ser inget vett det överhuvudtaget. inte för att jag känner dom, men jag blir så arg, det här är ännu en orsak varför jag vill flytta härifrån.
 ni som inte har något med det här att göra behöver inte ta åt er.
ha en fin kväll.

NEW BOOTS

fyndade de här snygga bootsen för halva reapriset häromdan! kommer bli flitigt använda!

PARADISE

god förmiddag! har hunnit träna lite spinning, styrka och tapetserat under morgonen bland annat! tog på mej pappas gamla mysiga tröja idag, känner för att bara ligga i soffan hela dagen och bara mysa. kommentera gärna vad ni vill se mer av är ni gulliga!

-

egentligen är du inte kär i mej
egentligen är det okej med mej
för jag blir aldrig kär i nån
sånt där är slöseri med tid

BY THE SEA


LONGBOARD


MOT FARMOR OCH FARFAR

mulet, några få plusgrader och blåsigt, typisk svensk sommar! så trött på den, vill ha sol, värme och varmt vatten, annars kan det lika gärna vara sensommar/höst nu. ska strax sätta mej på cykeln och cykla till stugan på bryggholmen och mysa lite med farmor och farfar en sväng, hörs i eftermiddag!
 
bild från arkivet :

Precis såhär sommardagar ska vara


Vad vill ni se mer av ?

outfits ? tankar ? om mina dagar ? vänner ? familj ? mer om mig själv ?  foto ? videobloggar ? humor ? tips ? annat ?
jag tål kritik, bara säg vad du vil se mer av, ska ändra upplägget litegrann, så jag vill ha eran åsikt!
kram
 

VISSA ÄR BARA BÄTTRE ÄN ANDRA

solen och värmen försvann snabbt och blev till åska och regn, så vi drog på oss mjukiskläder, och cyklade till coop! köpte glass, garvade , åkte hem och myste med lite how i met your mother och lite film, toppenmysigt!
 bjuder på lite knasiga bilder, haha, njut

ELLII

ännu en oklar väderdag, mestadels sol, så ut till stugan med ellabella , mys, sen får vi se om vi hänger ikväll också med film och annat gott! låter bra, här är en bild på min finaste elli!

SMULPAJ-BLÅBÄR


NITTONDE JULI

idag är det ingen vanlig dag, det är alla Sarors dag! grattis på namnsdagen alla som heter Sara, inklusive jag!
 idag är vädret här grått och regnigt, jag är förkyld, trött och sugen på paj.
 ska troligtvis dra in mot stan lite senare och köpa nya inlines om de möjligtvis har ett par 37/38or och kanske ett par nya jeans till hösten! ha en fin torsdag!
 
jag och papi på smögenbryggan.
 

MISS MY GIRLS


IDAG ÄR JAG ARG

godmorgon mina finaste!
 fast idag är det inte en sån god morgon för min del, kära läsare, är jag trött på allt, sur och grinig, mitt rum är litet, varmt och trångt, jag ska göra om, flytta möbler, det kostar pengar, jag är pank, alla mina vänner är upptagna, jag är ARG.
ska ut i stugan och sova hela dagen och skaka ur mej min grinighet på zumban ikväll, tack och hej.

DRICKA DRICKA

Jag och drickor alltså, KÄRLEK
 

SMÖGEN

förlåt för att jag inte uppdaterar nånting, har verkligen inte tid, har fullt upp, men ändå inte, ställer in lite tidsinställda och försöker fixa lite inlägg, men nu ska jag njuta av sommaren en sväng, bjuder på lite bilder från smögen så länge!

ÄNTLIGEN HEMMA

tre veckor i spanien med hennes otroliga pigment, låt oss säga brun ? och jag, blek som ett spöke, glad att hon är hemma nu! världens bästa storasyster för er som undrar. fick hem en underbar escadaparfym, skinkchips (haha, ni undrar säkert vad som är fel, men det är det bästa som finns!) och så två superfina klänningar vi delar på! allt mitt är ditt som sagt! nu ska jag gå och krama ihjäl henne, ha det bäst läsare!

MOT SMÖGEN

Drar till smögen över dagen, hämtar syrran senare ikväll, kommer hem sent inatt, har med kameran, så mycket bilder och lite shopping blir det! hörs finaste ni!
 

VAD VILL DU VETA OM MEJ, FRÅGA BARA!

nu tänkte jag såhär, eftersom den här bloggen är rätt ny, så kanske ni inte vet så mycket om mej och saker som har med mej att göra, så om det är något ni undrar eller vill veta, fråga bara, anonymt eller med namn! ni vet vart gränsen går, en våga fråga!
 blir det över 50 frågor, fixar jag videoinlägg!
 

EN NY HOLME VARJE DAG

halva dagen spenderade jag i min otroligt sköna dubbelsäng, sen drog jag mami och papi ut till kattholmarna och låg där ett tag, mysigt värre. imorn blir det en heldag och halvnatt i göteborg, ska äntligen få se min underbara storasyster som har vart i spanien i tre veckor igen! jag mami och papi drar kanske på smögenbryggan under dagen, vad vet jag! ha det prima ballerina läsarna mina!

SEXTON SAKER DU KANSKE INTE VISSTE OM MIG

jag följer otrooligt många bloggar.
jag tycker att jag själv har extremt bra humor, haha.
jag följer väldigt många tv-serier, bland annat how i met your mother, top model, one three hill, vänner, keeping up with the kardashians, ellen degeneres show, med mera!
jag tycker det är jättekul att få kommentarer på bloggen!
jag är verkligen mobilberoende, får panik om den inte är inom en meters avstånd..
jag älskar instagram! saranayy heter jag där om ni vill kolla mina bilder och följa mig mer privat!
jag har haft säkert 30 olika hårfärger!
jag älskar att ha killkompisar!
jag saknar min morfar otroligt mycket.
jag lyssnar på alla olika sorters musik, kan inte leva utan musik heller!
håkan hellström är sveriges stolthet.
jag tycker det är superkul att gå på fester och middagar!
när jag blir vuxen vill jag antingen bo i göteborg, spanien eller usa!
jag vill bli handbollsproffs, och det ska jag bli!
jag älskar sex and the city filmerna!
jag sparar pengar till en rosa laptop, så otroligt gulligt
min familj och mina vänner är det käraste jag har
 
 
 
 

HÅR-DEPP

godmorgon kära läsare! har nyss klippt av cirka 10 centimeter hår, känns tungt. ni som följde min gamla blogg vet hur mycket skit mitt hår har gått igenom, skitiga pigment, minst 100 färgningar och blekningar, så klart att håret slits. förvånad att jag ens har hår kvar, jag har sparat håret väldigt länge, och nu känns det som jag är tillbaks på ruta ett igen, vilket suger. måste vänja mej lite, har iallafall friskt hår, och det är bra!
 hörs senare!

ALL THIS PASSION AND ALL THIS PAIN


TRE I FÄRG


DRAR TILL STUGAN

bra uppdatering var det ja..
 nyss ute och fotat, hyfsat bra bilder, fixar lite sen, nu blir det stugan, massa sol och åka ring! ha en fin sommardag, puss!

MYSIG KVÄLL IGÅR

världens bästa carro!

LILL-LÖRDAG TROTS ALLT


JORDGUBBSPLOCKNING


PINK LACES

GUMMISTÖVLAR// TRETORN

SLEEPY WEDNESDAY

min dag har än så länge bestått av, jordgubbsplockning, godisköp, mat, sov i soffan, stretching och massa tvtittande, produktiv dag.. haha
 ska möta upp carro en stund och snacka lite, bara hänga en sväng, fixar bilder från jordgubbsplockningen senare, ha det bra, puss!

REAFYND

de lilafärgade shortsen har jag väntat på att de ska bli billiga i fyra månader, nu smällde det, welcome home new favvisar! passade också på att köpa ett par söta blommiga shorts och en lite slapp neontisha, nöjd tjej!
 

CONVERSE AND SKELETON


LIPSTICK

fått nån dille på läppstift och läppglans nu för tiden, piffar upp en enkel outfit! här är ett av mina favvisar, maxfactor lipfinitiv lipint!

MORNING SUN

vädret för dagen ser bra ut, solen skiner och det är varmt! jag och mamma tar nog en tripp til stugan på långholmen, kameran följer med så bilder blir det nog! ha en härlig sommardag kära läsare!

KITCHEN

här är två snabba på köket! jag är kär, vad tycker ni?

LA REDOUTE

har spenderat min förmiddag i min underbara dubbelsäng och inne på ikea, handlat för över tio tusen gjorde vi också, haha. köket är mestadels färdigt, kan fixa bild om ni vill, bara att kommentera, nu är det bara mitt rum som är kvar! fixade en fin klädhängare och en tyglåda och lite lakan och sådär, mysigt värre.. nu blir det fika hos kusinerna, hörs senare!
 på mej har jag mitt nya linne från La Redoute, jeansshorts och converse!

HEMMA

tjenare finaste läsare! har haft en G R Y M vecka i bålsta på handbollsläger! 20 timmars handboll, nya fina tjejer jag kommit väldigt nära, förstått riktigt varför jag satsar på handboll, träffat wislander och haft jävligt roligt bland annat! nu tillbaka till mitt nyrenoverade hem och verkligheten!
PEACE

RSS 2.0